logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Oftalmopediatrie

Clinica oftalmologica OPHTAMAX > Oftalmopediatrie

Bolile oculare ale copiilor pot exista de la nastere sau pot sa apara pe parcursul dezvoltarii copilului. Acestia pot avea afectiuni diferite de cele ale adultilor, de aceea este important sa fie evaluati de catre medici oftalmologi cu experienta in oftalmopediatrie.

OphtaMax ofera consultatii complete de oftalmologie copiilor de toate varstele prin singurul medic oftalmolog cu experienta in oftalmopediatrie din orasul Ploiesti, Dr.Oana Andrei.

 

Vederea buna este foarte  importanta in dezvoltarea copilului, de aceea este vital ca primele consultatii de rutina, in lipsta semnalelor de deficit visual, sa fie efectuate cat mai devreme. Primul consult este recomandat de facut pana la implinirea varstei de 1 an, sau oricand, chiar si in prima zi de viata daca exista suspiciuni ca ochiul copilului are o problema.

Consultul oftalmologic este diferit in functie de varsta copilului si se poate efectua chiar daca copilul nu “citeste” semnele la panou.

Orice deviatie a ochiului prezenta mai tarziu de 10 saptamani de viata este considerata anormala si nu trebuie  neglijata sau asteptat sa treaca de la sine. Calendarul consultatiilor oftalmologice la copil este recomandat de medicul oftalmolog in functie de rezultatul primului consult, patologia asociata si bagajul genetic al copilului.

 

Ne-am bucura daca le-ati povesti copiilor acasa ca merg la doctorul oftalmolog ca la un prieten care le vrea binele.
Noi nu facem niciodata “injectii” :).